Miloan - простой сервис моментального кредитования.

Miloan - зручний сервіс вигідного онлайн-кредитування
Кредит онлайн - універсальний спосіб вирішення фінансових питань. Оперативність та простота - основні правила кредитування на карти в режимі on-line. Miloan надає можливість отримати швидкий кредит через інтернет, а також оперативні консультації, які допоможуть при оформленні заявки.
У даний час отримати споживчий кредит на карту стало ще простіше. Щоб отримати онлайн кредит на карту вам потрібно заповнити форму заявки, пройти верифікацію та завершити угоду з представником компанії по телефону. Вам більше не доведеться стояти у виснажливих банківських чергах, отримувати відмови та збирати купу різних довідок. Тепер ви маєте можливість отримати швидку позику на карту просто з дому!
Незалежно від суми, отримати гроші на карту онлайн та оформити кредитну угоду може тільки особа, що досягла 20 років. Для отримання кредитних коштів достатньо заповнити анкету на нашому сайті, відповісти на дзвінок консультанта та підтвердити кредитну угоду. Це буде коштувати вам не більше 20 хвилин!

Условия получения :

 Возраст:  от 18 лет до ~.
 Документы:  паспорт и ИНН
 Процентная ставка:  5.4% в день
 Срок кредитования:  от 1 до 30 дней
 Решение о выдаче кредита:  15 минут
 Займ выдается:  на карту любого банка
 Сумма кредита:  от 200 до 1000 грн (Первый займ) При повторном обращении до 3 000 грн.
 Дополнительно:  кредит выдается на любые нужды
 высокий процент одобренных заявок
 Miloan
 Miloan
У чому ж зручність сервісу Miloan?
Miloan - моментальний, функціональний та якісний сервіс видачі on-line кредитів на банківські карти. Перша його перевага - робота з картами будь-якого банку. Неважливо, в якому місті ви знаходитесь - головне мати карту, бути старше 20 років та мати доступ до Інтернету для оформлення заявки.
Друга перевага - відсутність безглуздого збору пакету документів та інформації. Отримати кредит без довідки про доходи тепер можна у рекордно короткий термін - після схвалення вашої заявки, гроші відразу ж прийдуть до вас на карту!
Зручний кредитний калькулятор дозволяє самостійно коригувати суму позики і час виплат ще до того, як буде оформлена заявка на кредит.
Неважливо, берете ви кредит на весілля, будівництво чи ремонт будинку, або ж хочете організувати відпочинок у кредит - Miloan допоможе вам підібрати найкращі умови кредитування без зайвих переплат!
Все, що вам необхідно зробити - подати заявку на кредит за формою на нашому сайті. Тепер абсолютно не має значення стать і соціальний статус людини - отримати кредит онлайн може кожен, швидко і легко! Спробуйте самі та переконайтеся, що, поки ви спокійно займаєтеся своїми справами, Miloan з любов'ю піклується про ваші фінанси!

Як отримати кредит на Miloan

Оберіть суму та строк

При першій позиці на Miloan ви можете отримати на карту від 200 до 1000 грн. При кожній наступній - від 200 до 3000 гривень. Термін кредитування - від 1 до 30 днів.

Скористуйтеся кредитним калькулятором

Калькулятор допоможе визначити вартість кредиту. Ви відразу бачите суму, яку потрібно буде сплатити, та дату повернення.

Зареєструйтеся

Якщо ви подаєте заявку вперше, необхідно зареєструватися на сайті. Вкажіть свої ПІБ, індивідуальний код (ІПН), мобільний телефон та e-mail. ПІБ потрібно написати українською мовою, як зазначено у паспорті.
Ви маєте погодитися на обробку ваших персональних даних у нашій системі. Miloan надійно захищає дані клієнтів, гарантуючи їх конфіденційність та використання за призначенням. Згода на отримання рекламно-інформаційних матеріалів - за вашим бажанням.
Для завершення реєстрації потрібно ввести код підтвердження з SMS.

Заповніть анкету і додайте карту

Заповніть анкету: дані про вас, адресу проживання, інформацію про ваш соціальний статус та матеріальне становище. Будь ласка, вказуйте тільки достовірну інформацію. Ми здійснюємо перевірку ваших даних за базами бюро кредитних історій. У разі зазначення неправдивих даних, вашу заявку не буде схвалено, а ви можете зіпсувати свою кредитну історію.

Додайте платіжну карту

Якщо ви подаєте заявку вперше, після успішної попередньої перевірки анкети вам буде запропоновано додати платіжну карту. На цю карту буде зараховано гроші при позитивному рішенні. Будь ласка, використовуйте тільки свою карту. Детальніше про використання карток і захист ваших даних ви можете прочитати у розділі Допомога.
Підтвердіть карту
Для перевірки того, що карта активна та належить вам, на ній буде заблоковано 1 грн. Ця сума має бути на рахунку. Блокування буде скасовано після введення вами коду підтвердження з призначення платежу. Детальніше про верифікацію карти ви можете прочитати у розділі Допомога.

Отримайте гроші

Після успішної верифікації карти, ми виконуємо остаточні перевірки. При позитивному рішенні гроші моментально зарахуються на вашу карту. Договір у електронній формі буде відправлено на вашу електронну пошту.
Сервіс працює цілодобово. Зазвичай рішення приймається автоматично - протягом 2-3 хвилин. Іноді заявка може потрапити на додаткову перевірку до кредитного експерта. Оператор може зателефонувати до вас або до зазначених вами контактних осіб, щоб уточнити відомості про вас. Дзвінки здійснюються лише з 8 до 20 годин. Якщо ви подаєте заявку пізніше 20:00, рішення щодо неї може чекати наступного робочого дня. Ми негайно повідомимо вас через SMS про зміну статусу заявки.
Miloan

Комментарии